Последни новини

Видео оферта


 

Купете имот с ТБМ2

Най-голямото предимство на това да работите с нас е информацията, която няма как по друг начин да получите ако не работите като брокер или не си наемете такъв. Информацията относно това дали харесаните от вас имоти си струват инвестицията съвсем не е свободно достъпна в интернет. В различните ценови класове на имотите има различни начини на договаряне на цената и нашия дългогодишен опит показва, че повечето купувачи или надценяват финансовите си възможности или купуват на по-висока цена.

 

Агенцията е специализирана в посредничеството при покупко-продажба на жилища в София основно в централните и югоизточни райони на столицата. Работим предимно с купувачи на жилища, които търсят своя дом в София в център, Докторски паметник, Яворов, Оборище, Гео Милев, Изток, Изгрев, Младост, Иван Вазов, Стрелбище, Гоце Делчев, Борово, Манастирски ливади, Красно село, Бъкстон, Павлово, Лозенец, Витоша, Зона Б-5, Зона Б-19, Света троица и т.н.

 

Бутикова агенция за недвижими имоти ТБМ2 работи активно с много собственици на недвижими имоти, освен имотите, които виждате в меню ПРОДАЖБИ ние разполагаме с много по-голяма база данни с имоти и един от тях може да бъде вашият имот! Освен контактите със собствениците на имоти, които са персонално наши клиенти ние ежедневно контактуваме и работим с всички агенции за недвижими имоти, които предлагат стотици хиляди имоти.

 

МНОГО ВАЖНО: 95% от имотите в България обявени за продажба се предлагат с посредничеството на агенциите за недвижими имоти и ако вие отидете на оглед на имот предлаган от агенция за имоти без ваш предварително нает брокер /желателно от друга агенция, а не от тази, която предлага имота/ то агенцията, която обслужва продавача на имота ще ви поиска заплащане, защото ще се наложи да работи "служебно" и за вас тъй като по обслужването на сделката има специфични неща, които вие самите нямате необходимата компетенция да извършите освен ако не сте работили като брокер в отдел продажби поне две години. Така както в съда обвинените ако нямат възможност да си наемат частен адвокат им се назначава платен от държавата служебен адвокат с тази разлика обаче, че в една такава сделка по покупката на имот плащането не идва от държавата, а от вас. И това, че собственика на имота е наел агенцията да предлага имота му и ще и плати съвсем не означава, че същата тази агенция е длъжна да работи за защита на вашите интереси напълно безплатно освен в случаите когато това е обявено още в самата оферта за продажбата на имота с думите "БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА"! Но дори и в такъв случай когато ще получите обслужване на сделката "безплатно" от брокера, който обслужва продавача на имота вие не може да очаквате да получите качество на услугата такова каквото ще бъде то ако си платите за него. Логично нали?

 

МНОГО ВАЖНО 2: Ако търсите имот за покупка сами без съдействието на опитен брокер на вас ще ви бъде поискано да платите комисион на агенциятa, която обслужва собственика на имота, но ако вие си наемете брокер предварително да обслужва само вашите интереси то агенцията, която обслужва собственика на имота ще получи заплащане само от него, но не и от вас. Вие като купувач наемайки например ТБМ2 като свой представител не дължите заплащане на никой друг брокер или агенция и в същото време можете да разчитате на 100% обективност и коректност, което трудно можете да очаквате от брокер, който обслужва и продавача на имота и вас едновременно, защото не сте се съобразили да си наемете брокер предварително и да изисквате от него максимума. В България няма наложен от закона регламент кой на кого дължи комисион при сделка с недвижими имоти, но има неписани и наложени вече над 20 години правила и нещата се случват по описания по-горе начин. Повечето хора, които са купували имоти са отлично запознати с тези неписани правила, но все пак ако ви е за първи път то трябва да знаете, че наемайки си брокер да работи за вас не плащате повече, а напротив точно обратното - да наистина задължавате се да платите комисион когато ви бъде свършена работата, но вие реално ще платите по-малко, защото брокера знае по-добре от вас как да се пазари за цената, къде да гледа за подводни камъни в документацията и как да ви предпази от грешки при избора на имот. А комисион за агенция вие плащате в над 80% от случаите, в останалите 20% са тези купувачи, които купуват от роднини и тези, които купуват от строителни фирми и собственици на имоти, които сами предлагат за продажба имотите си и макар подобни сделки най-често да са игра на руска ролетка е факт, че ги има.   

 

Бутикова агенция за недвижими имоти ТБМ2 работи предимно с купувачи и до този момент сме спестили на нашите клиенти десетки хиляди евро и много ценно време.

 

Знате ли как успешно да преговаряте за корекция на цената на избрания от вас имот?

Колко пъти в живота си сте водили преговори за отстъпки в размер на хиляди евро?

Смятате ли, че ще се справите толкова добре колкото един добър преговарящ с дългогодишен опит зад гърба си? А колко пъти имате право да се провалите в една такава инвестиция?

Най-големия капитал на 90% от българите е недвижимата им собственост – отнасяйте се с необходимото уважение към нея и не оставяйте случайността да ви води в тази така важна крачка.

Рисковете са твърде големи

 

Специална услуга на ТБМ2 насочена към купувачите

 

Стандартни цени на услугитеАко в този раздел не намирате желания от вас имот на изгодна цена , това съвсем не означава, че го нямаме в наличност или пък, че не можем да го открием (в случай, че не е наличен и в базата ни с данни, нашата и на партньорските ни агенции).

 

Не всички данни са налични в онлайн базата ни за това регистрирайте търсенето си при нас и очаквайте отговор с конкретни предложения в най-скоро време!

 

10 съвета от ТБМ2 при покупка на първо жилище


При покупка на имот с ипотечен кредит помислете за самоучастието и разходите по сделката


Как се организира оглед на недвижим имот?