Последни новини

Видео оферта


 

Управление на имоти

УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ / Property management Агенция за недвижими имоти TБM2 поема като свой ангажимент доброто стопанисване на имота Ви и/или на вашата жилищна или офис сграда и предлага своите услуги и на българи живеещи в чужбина като стандартните опции включват:

1. Реклама на имота Ви в най-четените специализирани вестници и списания, а така също и в най-посещаваните интернет портали за имоти.

2. Отдаване на имота Ви под наем на съвестни наематели и юридическо обезпечаване на сделката.

3. В случай на смяна на наемателите, максимално бързо осигуряване на нови наематели за вашия имот.

4. Събиране и съхраняване на предоставения месечен наем и превеждането му по банкова сметка (когато се изисква от клиента) на наемодателя дори той да е извън пределите на страната.

5. Ежемесечно следене по изпълнението на всички клаузи по договора, в това число заплащане в срок на месечния наем, както и на консумативите.

6. Тримесечен доклад за състоянието на имота, както и за дейността на агенцията от личния брокер на клиента, доверил се на услугите на TБM2.

7. Предложения за промяна на обзавеждането по поръчка на преференциални цени. Редовно почистване на имота Ви (когато се изисква от клиента и при договорка с наемателите).

8. Застраховане на движимото имущество и на самия имот при изискване на някоя от двете страни.

9. Нашата цена за управлението на вашия апартамент или къща на територията на град София е 15% от месечния наем, но не по-малко от 60лв с ДДС.

10. Цените за управление на сгради в режим на етажна собственост са различни и зависят главно от броя на самостоятелните обекти в сградата, а също и от броя на услугите. Базисната цена например за комплексна услуга - домоуправител + касиер във вход на стандартен осем етажен панелен блок е 360лв с ДДС месечно.