Последни новини

Видео оферта


 

КредитиЗнаете ли към настоящия момент коя банка предлага най-изгодния ипотечен кредит? Еднозначен отговор на този въпрос няма, защото към настоящия момент има сериозна конкуренция между трезорите и условията се менят. Разликата от един и същи кредит с размер да кажем 50 000 евро и един и същи период на изплащане например 20 години може да достигне до над 10 000 евро лихви изплатени в повече. Именно за това избора на банка и ипотечен кредит е много важно решение, което трябва да се вземе преди да започнете да си търсите имот за покупка. Разликата между кредитите не зависи само от размера на лихвата и годишния процент на разходите /ГПР/ , а и от срока на кредита и някои други особености, които повечето кредитни инспектори от банките ще пропуснат да ви споделят. В благодарение на консултация с нас клиент на ТБМ2 си спести 25000 евро , под формата на лихви, които щеше да изплаща в повече в продължение на 15 години на една банка, защото ни послуша да получи друг кредит, а не този който беше избрал!

МНОГО ВАЖНО: В коя банка ви превеждат заплатата няма никакво значение и това съвсем не е повод да изберете същата банка при получаването на ипотечен кредит освен ако плащането на лихви + - 20000 евро в повече не е от голямо значение за вас.

 

TBM2 ви предлага:

Избор измежду различни предложения за ипотечни кредити, предлагани от банките без да сме пристрастни по-простата причина, че не работим само с една, две или три банки.

 

TBM2 ще ви запознае с актуалните предложения на банките и ще ви препоръча най-подходящия ипотечен кредит .

 

Индивидуален подход към всеки клиент.

 

Съдействие за набор от необходими документи, изисквани от всяка банка при кандидастване за кредит.

 

Професионална консултация! Срещи и в извън работно време както и в събота когато банките не работят!

 

Ще бъдем заедно с вас от кандидастването за кредит, през избора на имот и изповядването на сделката на вашия нов дом, а и след това като ваши ПРИЯТЕЛИ!