Последни новини

Видео оферта


 

Цени за купувачи

 

 

АКО ИЗБЕРЕТЕ ТБМ2 ЗА ВАШ ПОСРЕДНИК ПРИ ПОКУПКАТА НА ИМОТ ИЛИ НАМАЛЯВАМЕ ЦЕНАТА НА ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС ИМОТ С ПОНЕ 5% ИЛИ НИ ПЛАЩАТЕ САМО 850 ЕВРО! Вижте условията:

 

Специална оферта за купувачи, които не са избрали имот от базата данни на ТБМ2 и искат да ангажират брокер от агенцията за да им посредничи при избора, преговорите и покупката на имот предлаган от друга агенция или частно лице:


Твърда такса в размер на 850 евро без ДДС + 20% от размера на спестената сума.

 

Пример: избирате имот с цена 160 000 евро, ние преговаряме за цената вместо вас и успяваме да я намалим да речем на 136 000 евро. Получаваме 850 евро твърда такса + 20% от спестените средства - в случая намалението е 24 000 евро съответно 20% от тази сума са 4800 евро. По този начин сте на печалба 18 350 евро. Ако обаче не успеем да намалим цената и сумата остане 160 000 евро сделката е валидна само срещу таксата от 850 евро вместо сума от порядъка на 3% от цената /което в този случай се равнява на 4800 евро/. 

 

Отделно всеки оглед се заплаща по 39 лева.

 

Твърдата такса се заплаща при сключване на посредническия договор с ТБМ2, а 20%/двадесет процента/ от спестената сума (ако има такава) се заплаща при подписването на предварителния договор когато вече всички условия по покупката са уговорени, уточнени, описани и подписани от двете страни - продавач и купувач.

 

* Уточнение - тази услуга не се прилага за недвижимите имоти, които се предлагат с посредничеството на ТБМ2. Не се прилага и при покупка на недвижими имоти с цени под 150 000 евро. Услугата се предлага на клиенти, които започват търсенето си със сключен посреднически договор с ТБМ2. Купувачи, които ходят сами на огледи без брокер от фирмата или с други брокери не могат да се възползват от тази услуга.

 

Ако подобна оферта не представлява интерес за вас вижте стандартните ни цени:

Стандартни цени на услугите