Последни новини

Видео оферта


 

Резултати


Един декар с три къщи във Филиповци

73000.00 €

Тип на имота: Къща

Град: София

Регион: Филиповци

Квадратура: 180 кв.м.

Технически характеристики:

  • Двор
  • WC
  • Водопровод
  • Ток
  • За жилищно строителство
  • Регулация
  • Тухла
  • Гараж

Етаж: 1 от 1

!!! ПРОДАДЕН !!! Три къщи и два гаража разположени върху парцел от 1006кв.м. в центъра на Филиповци достатъчно далеч от ромската махала, която заема едва 1/6 част от квартала и далеч НЕ е най-голямото ромско гето в София.

 

Къща 1 – РЗП -  40 кв.м. с голяма тераса, тухла, обзаведена. Подово покритие - дюшеме в стаите, Баня и WC - теракот и фаянс. Стени в кухнята  - частично с дървена ламперия, а в антрето - дървена ламперия. Стените на стаите са шпакловани, латекс.

 

Къща 2 - ляв близнак – РЗП – 71 кв.м. малко входно антре, кухня, хол, спалня и баня с тоалетна, мазе, тухла, обзаведена. Подово покритие  - дюшеме в стаите, Баня и WC - теракот и фаянс. Стени в кухнята - частично с дървена ламперия, а в антрето - дървена ламперия. Стените на стаите са шпакловани, латекс.

 

Къща 3 - десен близнак близнак – РЗП - 68 кв.м. кухня, хол, спалня и баня с тоалетна, тухла, обзаведена. Подово покритие - дюшеме в стаите, Баня и WC - теракот и фаянс. Стени в кухнята  - частично с дървена ламперия, а в антрето  - дървена ламперия. Стените на стаите са шпакловани, латекс. Спалните, дневните и кухните са обзаведени с класически мебели и шкафове. Къщите близнак са с голяма тераса. Гаражите – тухла, 37 кв. м. площ, отделно от сградата, с две двойни врати. Помощно помещение – тухла, 35 кв. м. площ.

 

Двор – 1006 кв.м., облагороден с овощни дървета и декоративни такива. Има изградена помощно помещение. Къщите са топлоизолирани и реновирани през септември 2011 година. Има два гаража овощни дръвчета, декоративно дърво и кладенец. Ограда – масивна и със железни орнаменти в горната част откъм улицата. Изложение: изток-юг. Къщите се продават във вида от снимките заедно с обзавеждането. Ток, вода, канал.

 

Възможен е и бартер срещу апартамент в София на етаж между втори и шести непоследен. Вариант 1: Ако пазарната цена на апартаментите е по-ниска от цената на къщата е възможно разликата да се изплати чрез нотариално заверен договор. Например ако предложите за размяна двустаен панелен апартамент в Люлин на третия етаж с цена 32000 евро + гарсониера в Надежда на 4-ия етаж с цена 26000 евро общата цена за бартер е 58000 евро и ви остават за доплащане 15000 евро. Тази сума ако не разполагате с нея би могла да се разсрочи за безлихвенно плащане за период от 5-7 години. Вариант 2: Двустаен апартамент в София на етаж между 2-ри и 6-ти и доплащане с банков заем от ваша страна на разликата в цената като агенцията може да ви съдейства при получаването на ипотечния кредит. Доверете се на нашия седем годишен опит в посредничеството при покупко-продажби на недвижими имоти.

 

 

Вижте още близо 100 снимки на този прекрасен имот

 

Видео 1

Видео 2

Видео 3

Видео 4

Видео 5

Видео 6

Видео 7

Видео 8

Видео 9

Видео 10